Vietnamesisk BBQ

 

Vietnamesisk BBQ

 

Råvarer:

 

Rød peber
Squash
Løg
Aubergine
Jordskok
Oksekød
Kyllingebryst
Blæksprutte
Tigerrejer

 

Fremgangsmåde:

 

Skær grøntsagerne – f.eks. rød peber, squash, løg, aubergine, jordskok – lidt groft ud.
Andre grøntsager kan sagtens bruges, så tag hvad du bedst kan lide eller har i dit køleskab.

Skær oksekød og kyllingebryst og blæksprutte i meget tynde skiver og mariner det sammen med
tigerrejer med skal i nogle timer i din yndlingsmarinade. Den må godt være lidt stærk. Jeg selv
plejer at bruge ingefær, hvidløg, chili, salt og peber, olivenolie, citron og et skvæt soja.

Så sætter I jer til bords og begynder stegningen. Efterhånden som maden er stegt spises den og nyt
lægges på. Men husk at alle spiser lidt mere end normalt på den måde.

Der kan evt. suppleres med lidt brød og kogte ris.

 

Ved Grillen: Grill- bageplade.
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114