Kalvekotelet

 

Kalvekotelet

 

Råvarer:

 

2 Kalvekoteletter a ca. 300g.
50g. gorgonzola

 

Tilbehør:

4 Tomater
1 Salatløg

 

Pesto:

1 Bundt basilikum
½ dl. olie
2 Fed hvidløg
En håndfuld pinjekerner eller mandler
50g. manchego - pecorino - grana - parmasan eller liignende ost

 

Fremgangsmåde:

 

Pesto:

Ingredienserne til pesto blendes med olie til det har en passende konsistens – der kan evt.
tilsættes lidt mere olie, hvis pestoen ønskes mere flydende.
Kan opbevares i køleskab i en uges tid.

 

Tomatsalat:

Tomaterne skæres i tynde skiver (parallelt med stilken – så det bliver nogle flotte skiver).
Og lægges på et fladt fad
Løget skraldes og hakkes efter egen smag og lægges på tomatskiverne.
Salt og peber drysses over.
Pyntes med lidt pesto.

 

Ved Grillen: Grillen skal være meget varm – dvs pladen skal have været opvarmet minimum 6 minutter.
Kødet grilles 6 minutter på den ene side – vendes og gorgonzolaen lægges på den stegte side.
Koteletten steger yderligere 6 minutter.
Grill- plade.
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114